Ana SayfaDünyaCinsel saldırıyla suçlanıyor: Ronaldo’dan DNA örneği istendi

Cinsel saldırıyla suçlanıyor: Ronaldo’dan DNA örneği istendi

HABER MERKEZİ – Kathryn Mayorga isimli bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan futbolcu Cristiano Ronaldo’dan DNA örneği istendiği öğrenildi.

ABD’nin Las Vegas polisi, tecavüzle suçlanan İtalya futbol kulüplerinden Juventus’ta forma giyen Cristiano Ronaldo’dan DNA örneği alınmasını istedi.

ABD’de yayın yapan Wall Street Journal gazetesi, talebin İtalya’da mahkemeye iletildiğini yazdı.

BBC’ye konuşan Juventus’un avukatlarından Peter S. Christiansen da haberi doğruladı.

Avukat Christiansen, Ronaldo’dan DNA örneği alınmasının istenmesiyle ilgili olarak “Son derece standart bir talep” dedi.

Eski model Kathryn Mayorga, Ronaldo’yu, 2009 yılında Las Vegas’taki bir otelde kendisine saldırmakla suçluyor. Ronaldo ise suçlamayı reddediyor.

Der Spiegel dergisi, 2018’in Ekim ayında yayımladığı bir haberde, Ronaldo’nun cinsel saldırıdan suçlandığını duyurmuştu.

Dergi, Mayorga’nın suçlamalarını kamuoyu önünde dile getirmemek için 2010 yılında Ronaldo’yla anlaşmaya vardığını da iddia etmişti. Bu kapsamda Mayorga’ya 375 bin dolar ödendiği belirtilmişti.

BBC Türkçe’nin haberine göre Mayorga’nın avukatları ise ABD’de Ronaldo aleyhine dava açan müvekkillerinin “#MeToo” (Ben de) hareketinden etkilendiğini söylüyor ve gizlilik anlaşmasını geçersiz ilan etmenin yollarını arıyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Almanya’dan Türkiye’ye silah satışı 3 kat arttı
Sonraki Haber
Cari denge Kasım'da da fazla verdi