Ana SayfaGüncelAnimasyon türünde çarpıcı bir antoloji dizisi: ‘Love, Death & Robots’ten fragman

Animasyon türünde çarpıcı bir antoloji dizisi: ‘Love, Death & Robots’ten fragman

HABER MERKEZİ – Bilim kurgu, fantastik, korku ve komedi türlerini kapsayan ve kısa öykülerden oluşan “Love, Death & Robots” isimli animasyon dizisinden fragman yayınlandı.

Netlix, yeni bir animasyon yapımını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

“Love, Death & Robots” isimli animasyon dizisi, bilim kurgu, fantastik film, korku ve komedi türlerini kapsayan kısa öykülerden oluşuyor.

Her bölümde ayrı hikâye

Netflix’in yetişkinlere hitâp eden animasyon türündeki “Love, Death & Robots”un yapım sürecinde Deadpool’un yönetmeni Tim Miller ile David Fincher yer alıyor.

Her bölümde farklı bir konuyu ele alıp antoloji formatında yayınlanacak olan bu animasyon dizisi, 18 kısa hikâyeden oluşuyor.

5-15 dakikalık bu 18 hikâyenin her biri, dünyanın dört bir yanındaki farklı animasyon ekipleri tarafından üretiliyor.

Öte yandan dizi, vahşileşmiş robotlar, kurtadam askerler, duygusal süt ürünleri gibi birbirinden değişik ve ilginç karakterleri bünyesinde barındırıyor.

Miller hazırlamakta oldukları yapıma ilişkin şöyle konuşuyor: “Love, Death and Robots benim için bir rüya proje. Animasyon tutkumla inanılmaz hikayeleri buluşturuyor… Fantastik gece yarısı filmleri, çizgi romanlar, kitaplar ve dergiler bana onlarca yıldır ilham verseler de, vakti zamanında bir parçası olduğum marjinal geek ve nerd kültürüne hapsedilmişlerdi. Yetişkinlere yönelik animasyonların nihayet günümüz kültüründe daha geniş yer bulmasından dolayı son derece mutluyum.”

Diziden yayınlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Previous post
Uşak’ta bir erkek ayrıldığı kadını alıkoydu, bir polisi öldürdü
Next post
'Kayıp nesil' uyarısı: Dünya üzerinde her beş çocuktan biri savaşın ortasında