Ana SayfaGüncelBir Stephen King uyarlaması: “Pet Sematary”

Bir Stephen King uyarlaması: “Pet Sematary”

HABER MERKEZİ – Stephen King’in ikinci kez beyazperdeye uyarlanan romanı “Pet Sematary”den yeni fragman geldi. ‘Ölümü kabullenememe’ temasından yola çıkan film 5 Nisan’da vizyonda olacak.

Son yıllarda “The Dark Tower” ve “It” gibi romanları sinemaya uyarlanan Stephen King’in sevilen eserlerinden biri daha beyazperdeye uyarlanıyor.

King’in öne çıkan eserleri arasında yer alan “Pet Sematary”nin yeni uyarlaması bu yıl sinemalarda olacak.

Bir ‘yaşama dönüş’ hikayesi

Daha önce 1989 yılında beyazperdeye uyarlanan “Pet Sematary”nin yeni versiyonunun senaryosunu “Suspiria” yeniden çevriminin senaristi olan David Kajganich ve “Nightflyers” dizisinin yaratıcısı Jeff Buhler kaleme aldı.

Filmin yönetmenliğini ise daha önce “Starry Eyes”ı da beraber yöneten Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer ikilisi üstleniyor.

Başrollerinde Jason Clarke, Amy Seimetz ve John Lithgow’un yer aldığı film, ‘ölümü kabullenememe’ temasından yola çıkıyor.

“Pet Sematary”, bir hayvan mezarlığının yakınındaki eve taşınan Creed ailesinin başına gelen ürkütücü olayları anlatıyor.

“Taşındıktan kısa bir süre sonra ailenin küçük oğlu Gage’in trafik kazasında ölmesinin ardından, aile üyeleri yeniden hayata döndürme gücü olan bu hayvan mezarlığı sayesinde çocuklarını geri getirmeyi başarır. Ancak kısa süre sonra yaşanmaya başlayan korkutucu olaylar bu geri getirmenin bedelinin düşündüklerinden daha ağır olabileceğini gösterir.”

5 Nisan’da vizyona girecek filmden yayınlanan yeni fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Görüntüleri gazeteci Türfent ortaya çıkarmıştı: İşkence edilen iki işçiye 28’er yıl hapis
Sonraki Haber
Türkan Elçi: Şüpheliler hakkında soruşturma başlatılmalı