Ana SayfaGüncelEthan Hawke’lı bir western filmi: “The Kid”

Ethan Hawke’lı bir western filmi: “The Kid”

HABER MERKEZİ – Vincent D’Onofrio’nun yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ethan Hawke, Chris Pratt ve Dane DeHaan gibi isimlerin bulunduğu western filmi “The Kid”den ilk fragman yayınlandı.

“Full Metal Jacket” ve “The Cell” gibi filmlerdeki performansıyla tanınan Vincent D’Onofrio’nun ikinci uzun metraj filmi “The Kid”, zorlu bir yolculuğa çıkan bir gencin Billy the Kid ve Şerif Pat Garrett’la karşılaşması anlatılıyor.

D’Onofrio‘nun western türündeki yeni filmi “The Kid”de Ethan Hawke’ı ‘Şerif Pat Garrett’, Jake Schur‘u ‘Rio’ ve Dane DeHaan‘ı ‘Billy the Kid’ rolünde izleyeceğiz.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Leila George, Adam Baldwin, Keith Jardine, Tait Fletcher ve Jenny Gabrielle gibi isimler yer alıyor.

FilmLoverss’da yer alan habere göre filmin konusu ise şöyle:

“Rio (Jake Schur) kız kardeşini zorba amcalarından (Chris Pratt) kurtarabilmek için Amerika’nın güneybatısına doğru umutsuz bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Bu yolculuk sırasında Şerif Pat Garrett’ın (Ethan Hawke), meşhur suçlu Billy the Kid’i (Dane DeHaan) yakalama çalışmalarına tanık olur. Rio zamanla kendisini bu kedi fare oyununun içinde bulur ve bir seçim yapması gerekir, ya bir suçlu ya da bir kanun adamı olacaktır. Rio’nun seçeceği yol ailesini kurtarmak için yapacaklarını da belirleyecektir.”

ABD’de 8 Mart’ta vizyona girecek olan filmin Türkiye’deki vizyon tarihi henüz netlik kazanmazken, “The Kid”den yayınlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Leyla Güven 108 gündür açlık grevinde
Sonraki Haber
Mersin'de tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi: Bir kişi yaşamını yitirdi