Ana SayfaDünya‘İstismarda bulunan politikacıları açıklayacağım’ diyen kadının şüpheli ölümü

‘İstismarda bulunan politikacıları açıklayacağım’ diyen kadının şüpheli ölümü

HABER MERKEZİ – Arjantin’de çocukları cinsel istismara maruz bırakan politikacıların ismini açıklayacağını söyleyen Natacha Jaitt isimli kadın, şüpheli şekilde yaşamını yitirdi.

Arjantin’de 41 yaşındaki model ve sunucu Natacha Jaitt, bir süre önce ülkesinde çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunan politikacılar, gazeteciler ve ünlülerin isimlerini bildiğini ve bunları açıklayacağını söylemişti.

Bu açıklamasının ardından sık sık ölüm tehditleri aldığını söyleyen Jaitt, başkent Buenos Aires’teki Xanadú gece kulübünde düzenlenen bir partiden sonra yaşamını yitirmiş halde bulundu.

Sputnik’te yer alan habere göre çıplak olarak bulunan kadının kanında yüksek oranda uyuşturucu ve alkole rastlandığı belirtildi.

Arjantin medyası kadının geçtiğimiz yıl öldürülme şüphesi taşıdığını aktardı.

Öyle ki Jaitt, 5 Nisan 2018 tarihinde Twitter hesabından şu açıklamada bulunmuştu:

“UYARIYORUM: İntihar etmeyeceğim, para harcayıp bir küvette boğulmayacağım ve kendimi silahla vurmayacağım, o yüzden böyle bir şey olursa bilin ki BEN YAPMADIM. Bu tweeti saklayın.”

Arjantin polisi, kadının ölümüyle ilgili yalan ifade vermekle suçlanan iş insanı Raúl Velaztiqui Duarte’yi gözaltına alındı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Hayvan katliamı: Kedi ve köpekler yakılarak çöpe atılmış
Sonraki Haber
Özgür Gündem davası: Nöbetçi yayın yönetmenlerine ceza istendi