Ana SayfaGüncelYeni Yaşam’da ‘nöbet değişimi’

Yeni Yaşam’da ‘nöbet değişimi’

HABER MERKEZİ – 2018 yılının Mayıs ayında yayın hayatına başlayan Yeni Yaşam’da Çağdaş Kaplan, sürdürdüğü genel yayın yönetmenliği görevini Ferhat Çelik’e devretti. Gazete, sayfalarından yaptığı yazılı açıklama ile bu değişikliği “bir ‘koltuk’ devrinden çok, ateşten bir gömleğin başka bir arkadaşımız tarafından giyilmesi” olarak nitelendirdi.

25 Mayıs 2018’de “Faturası halka” manşetiyle yayın hayatına başlayan, ancak 2 Ekim’de bayilere çıkabilen Yeni Yaşam gazetesinde genel yayın yönetmeni değişti.

Gazetenin kuruluşundan bugüne yayın yönetmenliği görevini yürüten genç gazeteci Çağdaş Kaplan’ın bu görevinin Mehmet Ferhat Çelik’e devredildiği duyuruldu.

Gazetenin sayfalarından Kaplan’a bir “teşekkür” mesajı da taşıyan açıklamada, “Bu nöbet değişikliği, bir ‘koltuk’ devrinden çok, ateşten bir gömleğin başka bir arkadaşımız tarafından giyilmesidir” denildi.

Yayın yönetmenliğini mesai arkadaşı Çelik’e devreden Kaplan da Twitter hesabından, “Kalemi elime aldığım günden bugüne kadar elim titremediyse gerçeğin ve Özgür Basın’ın verdiği güçtendir. Kalemimi bırakmadım elbette, bu bir nöbet değişimi” açıklamasını yaptı.