Ana SayfaEğitimBoğaziçi’nde “Türkiye’de Devlet ve Rejim Sempozyumu”

Boğaziçi’nde “Türkiye’de Devlet ve Rejim Sempozyumu”

HABER MERKEZİ – Boğaziçi’nde Pınar Bedirhanoğlu, Zeynep Gambetti, Ersin Kalaycıoğlu, Umut Türem, Çetin Eren ve Foti Benlisoy’un konuşmacı olarak katılacağı “Türkiye’de Devlet ve Rejim Sempozyumu” düzenlenecek. Sempozyum 16 Mart Cumartesi günü.

16 Mart Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi’nde “Türkiye’de Devlet ve Rejim Sempozyumu” yapılacak.

Boğaziçi Üniversitesi Tarih İncelemeleri Kulübü ve Sosyal Bilimler Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte “Türkiye’de Devletin Yeniden Yapılandırılması” ve “Türkiye’de Rejim ve Siyaset” oturumlarının yanı sıra “Rejim ve Üniversiteler” gündemli bir de forum gerçekleştirilecek.

Pınar Bedirhanoğlu, Zeynep Gambetti, Ersin Kalaycıoğlu, Umut Türem, Çetin Eren ve Foti Benlisoy’un konuşmacı olarak katılacağı sempozyumda Türkiye’de devlet aygıtının yeniden yapılandırılması ve rejimin değişen niteliğine ilişkin farklılaşan kuramsal ve siyasal değerlendirmelerin sunulması ve tartışılması amaçlanıyor.

Üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek forumda ise üniversitelerin ne tür aygıt ve mekanizmalarla siyasetsizleştirilmeye çalışıldığı ve mevcut durumla nasıl mücadele edilebileceği sorularına yanıtlar aranacak.


Boğaziçi Üniversitesi mensubu olmayan dinleyicilerin sempozyuma katılmak için 15 Mart Cuma günü 12:00’a kadar linkteki formu doldurmaları gerekiyor: http://goo.gl/MPQyU8

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Benzine bir zam daha
Sonraki Haber
Gebze-Halkalı demiryolu hattı açıldı: Sendikadan 'eksiklikler var' uyarısı