Ana SayfaGüncelAnkara’da 1 Mayıs’ın adresi: Tandoğan Meydanı

Ankara’da 1 Mayıs’ın adresi: Tandoğan Meydanı

HABER MERKEZİ – Ankara’daki 1 Mayıs kutlamaları Tandoğan Meydanı’nda yapılacak. Komite, tüm işçi ve emekçileri saat 13.00’da yapılacak olan mitinge davet etti.

Ankara’daki 1 Mayıs kutlamaları Tandoğan Meydanı’nda yapılacak.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Ankara Şubeler Platformu, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ankara Bölge Temsilciliği, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Ankara İKK, Ankara Tabip Odası, Birleşik Kamu İş ve Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın (ASMMMO) oluşturduğu 1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs mitingine çağrı yaptı.

Ulus Heykel’i önünde basın açıklaması yapan 1 Mayıs Tertip Komitesi adına konuşan Tayfun Görgülü, tüm işçi ve emekçileri 1 Mayıs’ta saat 13.00’da Tandoğan Meydanı’na çağırdı:

“Ekonomik krizin faturasını, işçiler, emekçiler, dar gelirli milyonlar değil krizin sorumluları ödesin diye haykırmak için buluşuyoruz.

Bizi işsizliğe, yoksulluğa, köleliğe ve düşmanlığa mahkum etmek isteyen düzene karşı, insanca, özgürce, kardeşçe yaşama irademizi göstermek için 1 Mayıs meydanlarında buluşuyoruz.”