Ana SayfaGüncelBaşrolde Jessie Buckley var: “Wild Rose”dan fragman yayınlandı

Başrolde Jessie Buckley var: “Wild Rose”dan fragman yayınlandı

HABER MERKEZİ – Tom Harper’ın yönetmenliğini yaptığı, başrolündeki Jessie Buckley’nin performansı ile dikkat çeken “Wild Rose”dan fragman yayınlandı.

ABD’nin ‘country’ müzik sahnesinde kendisine yer bulmaya çalışan İskoçyalı bir kadının hikâyesini anlatan “Wild Rose”, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak.

Peaky Blinders, War and Peace gibi dizilerin yönetmeni olarak tanınan Tom Harper’ın yönetmenliğini yaptığı film, dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapmıştı.

FilmLoverss’ın haberine göre özellikle başrolündeki Jessie Buckley’nin performansı ile dikkat çeken “Wild Rose”, bir yandan tek başına çocuk büyütürken bir yandan da ünlü bir müzisyen olmak isteyen Rose-Lynn’in hikâyesini gözler önüne seriyor.

Filmde, hayalleri için ailesi ve arkadaşlarını karşısına almak zorunda kalan Rose-Lynn’in tek başına verdiği mücadele vurgulanıyor.

“Wild Rose”daki performansı ile Dublin Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Jessie Buckley’e eşlik eden isimler arasında Julie Waters, Craig Parkinson, Sophie Okonedo, Jamie Sives, James Harkness ve Janey Godley yer alıyor.

ABD’de 14 Haziran 2019’da vizyona girecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor.

Filmden yayınlanan fragmanı ise aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Previous post
Cezayir'de Devlet Başkanı Buteflika istifa etti
Next post
Dersim seçimleri ve HDP’nin düşünmesi gerekenler – Abdulmelik Ş. Bekir