Ana SayfaGüncelBrian De Palma imzalı “Domino”dan ilk fragman

Brian De Palma imzalı “Domino”dan ilk fragman

HABER MERKEZİ – Yönetmen Brian De Palma’nın çekimleri 2017’de başlayan fakat prodüksiyon aşamasında yaşanan sorunlar nedeniyle defalarca ertelenen yeni filmi “Domino”dan ilk fragman yayınlandı.

“The Untouchables”, “Carrie” ve “Scarface” gibi unutulmaz filmlerle tanınan Brian De Palma’nın yönetmenliğini üstlendiği “Domino”dan ilk fragman yayınlandı.

Prodüksiyon aşamasında De Palma ve yapımcı Michel Schønnemann arasında çıkan anlaşmazlıklardan dolayı uzun süre bitirilemeyen filmin ABD’de 31 Mayıs 2019’da vizyona gireceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Bantmag’ın haberine göre filmin son halini kendi filmi olarak kabul etmediğini belirten Brian De Palma, verdiği röportajlarda çekim sürecini “korkunç bir deneyim” olarak tanımlamış ve filmin yeterli finansmanın sağlanmaması sebebiyle aksadığını açıklamıştı.

Başrollerde kimler var?

Petter Skavlan’ın yazdığı “Domino”, Belçika, Danimarka, Fransa ve İspanya ortak yapımı.

Film, Danimarka’nın Kopenhag kentinde partnerinin bir ‘terör örgütü’ üyesi tarafından öldürülmesinin ardından adalet arayan polis Christian’ın öyküsünü gözler önüne seriyor.

Partnerinin katilini ararken bir CIA kovalamacasının içine düşen Danimarkalı polis Christian, bir anda kendi hayatının da tehlikede olduğunu fark ediyor.

Filmin başrolünde “Game of Thrones”taki Jamie Lanister rolüyle tanınan Nikolaj Coster-Waldau yer alıyor.

Waldau’ya eşlik edenler arasında ise yine “Game of Thrones”ta oynadığı Melisandre rolü ile tanınan Carice van Houten ve Guy Pearce yer alıyor.

Film, ABD’de 31 Mayıs 2019’da vizyona girecek ve aynı gün dijital platformlarda da yayınlanacak.

Filmin Türkiye’deki vizyona girip girmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.