Ana SayfaGüncelHiro Murai’den ‘tropik bir gerilim’ filmi: “Guava Island”

Hiro Murai’den ‘tropik bir gerilim’ filmi: “Guava Island”

HABER MERKEZİ – Yönetmenliğini Hiro Murai’nin yaptığı, müziği merkezine alan ‘tropik bir gerilim’ filmi olarak tanımlanan “Guava Island”ın fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Hiro Murai’nin yaptığı, “Guava Island” filminin senaryosunu Atlanta dizisinin Emmy ödüllü senaristi Stephen Glover’a ait.

Donald Glover’ın fikrinden yola çıkarak hazırlanan filmin, oyuncu kadrosunda Glover’a Rihanna, Nonso Anozie ve Letitia Wright eşlik ediyor.

Film, Fernando Meirelles’in City of God (Tanrı Kent) ve Prince’in Purple Rain klibinden ilham aldığı söylenen film, müziği merkezine alan “tropik bir gerilim filmi” olarak tanımlanıyor.

Film, ufak adası için bir müzik festivali düzenlemeye çalışan bir müzisyenin kendisini beklenmedik bir mücadelenin içinde bulmasını anlatıyor.

Amazon’da ücretsiz gösterilecek

“Guava Island” dünya prömiyerini, Childish Gambino mahlasıyla müzik kariyerine devam eden Donald Glover’ın sahne alacağı Coachella Müzik Festivali’nde yapacak. Film, festival süresince hazırlanan özel salonda festival boyunca gösterilecek.

Film, Amazon Prime Video’da da gösterilecek. Amazon’da yayınlandıktan sonraki ilk 18 saatte 200’den fazla ülkede ise ücretsiz olarak izlenebilecek.

Previous post
Sudan'da askeri darbenin ardından neler oluyor, ülkeyi neler bekliyor?
Next post
Türkiye’de tiyatronun serüveni: “Uzun Yolda Bir Mola”