Ana SayfaGüncelİmamoğlu’ndan “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”na çağrı

İmamoğlu’ndan “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”na çağrı

HABER MERKEZİ – İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “’İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması’na katılmanızdan büyük mutluluk ve onur duyacağım. Yarın saat 14.00’te Maltepe’de buluşalım” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”na çağrı yaptı.

Twitter üzerinden görüntülü bir mesaj paylaşan İmamoğlu, “Etkinliğe katılmanızdan büyük mutluluk ve onur duyacağım. Yarın saat 14.00’te Maltepe’de buluşalım” dedi.

“İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”, Maltepe Miting Alanı’nda, Pazar günü saat 14.00’da yapılacak.

Parti bayrağı yok, sadece Türk bayrağına izin var

Ekrem İmamoğlu’nun basın danışmanı Murat Ongun da “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması” hakkında yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak bir seçim kutlaması değil, ama başkanımızın İstanbul İttifakı diye tanımladığı, tüm İstanbulluların kucaklaşacağı, birlikte eğleneceği bir buluşma düzenliyoruz” demişti.

Ongun ayrıca, “Tüm siyasi partileri, her görüşten İstanbulluları beklediğimiz bu büyük buluşmada tek bir talebimiz var. Hiçbir siyasi partinin sembolünü, bayrağını, rozetini flamasını lütfen getirmeyin. Lütfen herkes sadece Türk bayrakları ile alana gelsin. Zaten alanda da büyükşehir belediyesine bağlı görevliler sadece Türk bayrağı dağıtıyor olacak” ifadelerini kullanmıştı

Previous post
Gebze'den sonra Kızıltepe'de de polis şiddeti: Barış Annesi yerde sürüklendi
Next post
Malatya'da yük treninden ayrılan vagonlar devrildi