Ana SayfaGüncelYeni Bond filminden tüm detaylar: Macera Jamaika’da başlayacak, “esas kötü” Rami Malek

Yeni Bond filminden tüm detaylar: Macera Jamaika’da başlayacak, “esas kötü” Rami Malek

HABER MERKEZİ – Yeni James Bond filminin konusundan oyuncularına kadar merak edilen bütün detayları belli oldu. Filmin “esas kötüsü”nün Oscar ödüllü Rami Malek tarafından canlandırılacağı açıklanırken, Bond’un serüveni Jamaika’dan Avrupa’ya uzanacak.

Sinemada geçirdiği uzun yıllar boyunca pek çok ikonik isim tarafından canlandırılan yeni James Bond karakterinin son filminin tanıtımı yapıldı.

Tanıtımla beraber filmin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Buna göre Daniel Craig beşinci kez James Bond rolünü üstlenirken, serinin bir önceki filmi “Spectre”de rol alan Léa Seydoux bir kez daha filmde yer alacak.

Ayrıca filmin ‘esas kötüsü’ Oscar ödüllü Rami Malek tarafından canlandırılacak.

Malek, Şubat ayında “Bohemian Rhapsody” filmindeki Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülmüştü.

Jamaika’dan Avrupa’ya

Yeni “Bond” filminde yapımın ismi açıklanmadı.

“James Bond 25” olarak anılmaya devam eden filmin çekimleri için adres Jamaika, Norveç, Britanya ve İtalya olacak.

Öte yandan filmde Daniel Craig, Rami Malek ve Léa Seydoux’ya eşlik edilecek yeni isimlerin “Blade Runner 2049”da rol alan Ana de Armas, “Game Night”tan tanıdığımız Billy Magnussen, “Captain Marvel”dan Lashana Lynch ve “Tinker Tailor Soldier Spy” adlı yapımda rol alan David Dencik olduğu açıklandı.

Ayrıca serinin önceki filminde yer alan Ralph Fiennes, Naomie Harris ve Ben Whishaw da bir kez daha oyuncu kadrosunda olacak.

Filmde James Bond, ilk olarak işten ayrıldıktan sonra Jamaika’da hayatını yaşayan biri olarak karşımıza çıkacak. CIA’den arkadaşı Felix Leiter’in kaçırılan bir bilim insanının kurtarılması için James Bond’dan yardım istemesi üzerine karakterimiz sonsuz sayıda tehlikeyi atlatıp görevi tamamlamaya çalışacak.

Yeni James Bond filmi, 8 Nisan 2020’de vizyonda olacak.




Önceki Haber
Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'dan homofobik açıklama
Sonraki Haber
Açlık grevleri: Leyla Güven 170, cezaevleri 132 gündür eylemde