Ana SayfaGüncelAkşener ekonomi paketlerini eleştirdi, Erdoğan’a seslendi

Akşener ekonomi paketlerini eleştirdi, Erdoğan’a seslendi

HABER MERKEZİ – İYİ Parti lideri Akşener, Hazine Bakanı Albayrak’ın ekonomi paketlerini eleştirerek, Erdoğan’a seslendi: “Karar verin ya damat, ya millet.”

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeminde geçtiğimiz günlerde yeni bir ekonomi paketi daha açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak vardı.

Akşener, “Her pakete üşenmeden isim koyuyor. Yeni paketin adı ‘ivme’. İleri bir endüstrimizin kalmadığının farkında değil. 8 tane paket açıklamış, hepsinden sonra işler kötüye gitmiş” dedi ve ekledi:

“OECD ülkeleri arasında en yüksek enflasyon ve faiz oranında ikinci sıradayız. Vatandaşın kendi parasına güveni kalmadı. Kayıtlı işsiz oranı yüzde 43 arttı.”

“Milletin çocuklarına yok çekenler milletin kaynaklarını yağmalıyorlar. Milletimizin hakkından yiyip 5 mütteahide veriyorlar, Milletin iradesine darbe vuruyorlar” diyen Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslendi:

“Millete sırtınızı dönmeyin. Onların emeği ile Sarayda oturup uçaklara biniyorsunuz. Söyleyecek yeni bir şeyiniz yok, Saray’dan çıkıp sönen mutfakları, umutsuz gençleri görün. Sonra karar verin: Ya damat, ya millet.”

Ekonomik güvende düşüş

Bir revize de OECD’den: Türkiye ekonomisinde küçülme beklentisi arttı


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Ekonomiye güvende düşüş
Sonraki Haber
İstanbul Müzik Festivali'ne sayılı günler kaldı