Ana SayfaGüncel‘Athena Gökhan’dan AKP’li Yavuz’a: Hani insan yalan söylerken bir ifade oturur suratına…

‘Athena Gökhan’dan AKP’li Yavuz’a: Hani insan yalan söylerken bir ifade oturur suratına…

HABER MERKEZİ – Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, “İstanbul’da kesinlikle bir şeyler oldu” diyen AKP’li Ali İhsan Yavuz’un açıklamalarına tepki gösterdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalarına Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Yavuz neler dedi?

Yavuz bugünkü basın toplantısında organize usulsüzlük haline karşı olağanüstü itirazda bulunduklarını ifade ederek, “İstanbul’da bir şeyler oldu” şeklindeki ifadesini yineledi.

“İstanbul’da kesinlikle bir şeyler oldu. Neden bunu söylüyorum? 29 bin oy 13 bine indiyse -ki şimdi kısıtlı, cezaevinde bulunanların oy kullandığını da gördük, farkın azaldığını söylüyor- İstanbul’da bir şey olmadığını hiç kimsenin iddia etmesi mümkün değildir. CHP lehine bir şeyler olduğunu ifade edebiliriz. ‘Usulsüzlükleri CHP koordine etti’ demedik.”

Özoğuz: Hani insan yalan söylerken bir ifade oturur suratına…

Yavuz’un bugünkü basın toplantısı haberini alıntılayarak bir mesaj yayınlayan Özoğuz, “Hani insan yalan söylerken bir ifade oturur suratına, onu hemen anlarsınız” diyerek açıklamaya tepkisini dile getirdi.

Özoğuz’un Twitter hesabından paylaştığı mesajı şöyle:

Mesajına takipçilerinden destek alan Özoğuz, bir Twitter kullanıcısının AKP’li Yavuz’un “kanıt” diye elindeki belgeleri ‘kaldırıp indirdiğini’ söylemesi üzerine de şunları söyledi:

“Bir de 3 valiz usulsüzlük belgeleri var demişti. Hayatımda ilk defa bir haber de seçim belgelerinin valizlere konulduğu ifadesini duydum. Benim üzüldüğüm insanların bir dava uğruna yalan söylemek zorunda kalması.”

İstanbul’un 3 ilçesinde ‘sandıklarda usulsüzlük’ iddiası: 32 ayrı soruşturma başlatıldı