Ana SayfaEkolojiDiCaprio ve HBO işbirliğiyle ‘iklim krizi’ne yakından bir bakış: “Ice on Fire”

DiCaprio ve HBO işbirliğiyle ‘iklim krizi’ne yakından bir bakış: “Ice on Fire”

HABER MERKEZİ – Leonardo DiCaprio ile HBO ortaklığıyla izleyiciyle buluşacak “Ice on Fire”dan fragman yayınlandı. Belgesel, iklim krizinin önüne geçmek için hâlâ umut olduğu mesajını taşıyor.

Quentin Tarantino imzalı “Once Upon a Time in Hollywood” ile adından söz ettiren Leonardo DiCaprio’nun ‘iklim krizi’ne yakından bir bakış sunan belgeselinden fragman yayınlandı.

Üç yıl önce “Before the Flood” belgeseliyle iklim değişikliğinin olası sonuçlarına ışık tutan oyuncu, bu kez “Ice on Fire” belgeseliyle konuyla ilgili atılması gereken adımlara odaklanıyor.

HBO tarafından hazırlanan belgeselin yapımcısı olan DiCaprio, aynı zamanda anlatımıyla izleyicilere rehberlik ediyor.

11 Haziran’da yayınlanacak

DiCaprio, “Ice on Fire”da daha önce “The 11th Hour” belgeselinde birlikte çalıştığı Leila Conners ile yeniden bir araya geliyor.

Conners, belgeselin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Fragmanda da görüldüğü üzere HBO’nun yeni belgeseli, iklim değişikliğinin önüne geçmek ve hatta belki de yıllar içinde şu ana kadarki etkilerini telafi etmek için teknoloji ve bilimden nasıl yaralanılabileceğini anlatıyor.

“Before the Flood”da gezegenin geleceği için belki de çok geç kalındığı mesajı ister istemez ön plana çıkarken, bu yeni belgesel doğru adımlar atıldığı taktirde hâlâ umut olabileceğini gözler önüne serecek.

Dün 72. Cannes Film Festivali’nde izleyici ile buluşan “Ice on Fire”, 11 Haziran’da HBO’da yayınlanacak.


FilmLoverss’tan derlenmiştir.



Önceki Haber
ALES sonuçları açıklandı
Sonraki Haber
Adana'da gazeteci Hakan Demir'e silahlı saldırı