Ana SayfaGüncelGerçeklik ile fantezinin harmanlandığı bir film: “The Place of No Words”

Gerçeklik ile fantezinin harmanlandığı bir film: “The Place of No Words”

HABER MERKEZİ – Marc Webber’in yeni filmi “The Place of No Words”ten fragman yayınlandı. Gerçeklik ile fantezinin harmanlandığı film, yayınlanan ilk fragmanıyla merak uyandırmayı başarıyor.

Kariyerine oyuncu olarak başlayan Mark Webber, daha sonra kamera arkasına geçerek Explicit Ills, The End of Love, Flesh and Blood gibi filmlere imza atmıştı.

Yönetmen Webber, bu yıl “The Place of No Words” ile beyazperdeye geri döndü.

Webber’in aynı zamanda senaryosunu da yazdığı “The Place of No Words” dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde Tribeca Film Festivali’nde yaptı ve film festivalde beğeniyle karşılandı.

Webber’ın bugüne kadarki en heyecan verici projelerinden biri olarak değerlendirilen filmden yayınlanan ilk fragman da merak uyandırmayı başarıyor.

FilmLoverss’ın haberine göre film, üç yaşında bir çocuğun “öldüğümüzde nereye gideriz?” sorusunu sormasıyla başlıyor ve hayal dünyasının kapılarını aralayan bir hikayeyle insanların ölüm ve beraberinde getirdiği tüm duygularla nasıl baş ettiğine ışık tutuyor.

Bir baba ve oğlunun gözünden anlatılan film, gerçek dünya ile tuhaf canlılarla dolu fantastik bir diyar arasında gidip geliyor.

Webber, filmi yazıp yönetmekle kalmıyor, aynı zamanda eşi Teresa Palmer ve oğlu Bodhi Palmer ile birlikte filmde rol de alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Webber-Palmer ailesine Nicole Elizabeth Berger, Eric Olsen, Sarah Wright Olsen ve Phoebe Tonkin eşlik ediyor.

Vizyon tarihi şimdilik belirsizliğini koruyan “The Place of No Words”ün fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.