Ana SayfaGüncelKaftancıoğlu: 31 Mart’ta AKP seçmeninden oy almıştık, 23 Haziran’da bu daha da artacak

Kaftancıoğlu: 31 Mart’ta AKP seçmeninden oy almıştık, 23 Haziran’da bu daha da artacak

HABER MERKEZİ – CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, 31 Mart’ta AKP ve MHP seçmeninden oy aldıklarını, 23 Haziran’da bunu daha da artıracaklarını söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde AKP seçmeninden çok fazla oy alacaklarına inandığını söyledi.

DW Türkçe’nin YouTube kanalında yayınlanan Nevşin Mengü ile Bire Bir programına konuk olan Kaftancıoğlu, iktidarın kutuplaştırıcı söylemine karşı kucaklaşmadan yana bir yaklaşım sergilediklerini belirterek, bu sayede AKP ve MHP seçmeninden oy aldıklarını belirtti.

Bunun tekrarlanacağını savunan Kaftancıoğlu, “23 Haziran’da çok daha fazla alacağımızı görüyorum. 31 Mart’a kadar AKP’ye oy vermiş ama AKP’nin belediyeciliğinden memnun olmayan bir sürü vatandaşla bire bir sokaktayız” dedi.

AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın FOX TV’de katıldığı programda “Sesimi duyurmak için ‘çaldılar’ demek zorunda kaldım” sözlerine tepki gösteren Kaftancıoğlu, “Ben 31 Mart’a kadar Ali İhsan Yavuz’un açıklamalarına gülüyordum, görünen o ki 23 Haziran’a kadar da Yıldırım’ın açıklamalarına güleceğim” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Açlık grevlerini izleyen heyetten Adalet ve Sağlık Bakanlıkları'na çağrı
Sonraki Haber
Müebbet hapis cezası onanan Nevin Yıldırım için 'adalet' eylemi