Ana SayfaGüncelAkşener: Kibirli bir gelenek ortadan kalktı, Yıldırım bitse de gitsek modundaydı

Akşener: Kibirli bir gelenek ortadan kalktı, Yıldırım bitse de gitsek modundaydı

HABER MERKEZİ – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı yayına ilişkin “Kibirli bir gelenek ortadan kalktı” dedi. Akşener, Yıldırım’ın programda “yayın bitse de gitsek modunda” olduğunu da sözlerine ekledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu ‘Çalar Saat’ programına katıldı.

Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine 6 gün kala AKP adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı programa ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti lideri, “17 yıldan sonra ortadan kalkan (iktidar adayı ile muhalefet adayının canlı yayında tartışması) bir gelenek söz konusu… Kibirli bir gelenek ortadan kalktı. Bunun devamını diliyorum” dedi.

Akşener, İmamoğlu’nu canlı yayında motive olarak gördüğünü söylerken Yıldırım için ise “Yayında bitse de gitsek modundaydı” yorumunda bulundu.

Meral Akşener, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatlarıyla yaptığı görüşmelere dair de açıklamalarda bulundu, “Kendini ülkücü olarak tanımlayan insanların bu resimde kendini bulmaları mümkün değil. MHP’ye oy veren seçmenlerin hem Türkiye genelinde hem de İstanbul özelinde tavırları çok değişik olacak” şeklinde ifadeler kullandı.


İmamoğlu ile Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geldi


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Yazar Miguel de Unamuno'nun İspanya iç savaşındaki rolü beyazperdede
Sonraki Haber
4 ilde HDP Gençlik Meclisi üyelerine yönelik ev baskınları