Ana SayfaKültür-Sanat#dramaqueerpride Tarlabaşı’nda başlıyor

#dramaqueerpride Tarlabaşı’nda başlıyor

HABER MERKEZİ – Dramaqueer Sanat Kolektifi, bu yıl bir dizi etkinlik düzenliyor. Hafta boyunca sürecek sergi, atölye ve performans gibi etkinliklerin adresi Tarlabaşı.

27’inci İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası bugün itibariyle başladı, 30 Haziran’a dek sürecek.

“Ekonomi ne ayol?” temasıyla gerçekleştirilen Onur Haftası için yaklaşık 70 etkinlik düzenleniyor. Bu etkinliklerin yanı sıra Dramaqueer Sanat Kolektifi / Dramaqueer Art Collective’in inisiyatifiyle gerçekleştirilen “dramaqueerpride”da başladı.

Hafta boyunca sergi, atölye ve performans gibi çeşitli etkinlikler yapacak olan kolektif, herkesi Tarlabaşı’ndaki mekanına davet ediyor.

Haftanın ilk etkinliği kolektifin daha önce de ilkini İren Yılmaz ile başlattığı “Queerwall” serisinin ikinci ayağı olan sanatçı Özlem Ünlü’nün “Mirasyedi Özlem” isimli sergisi.

Sergi bugün saat 19.00’da açılacak ve hafta boyunca ziyaret edilebilecek. Açılış gecesinde ise DJ Rambo Mozart müzikleri ile sergi açılışına eşlik edecek.

Hafta boyunca düzenlenecek etkinlik takvimi şu şekilde:


Adres: Dramaqueer Sanat Kolektifi / Dramaqueer Art Collective | Kalyoncu Kulluğu Mahallesi, Tarlabaşı Bulvarı No: 232/3, Beyoğlu / İstanbul

https://www.instagram.com/dramaqueer_/
https://www.facebook.com/dramaqueerart/




Önceki Haber
Bu kez açık ara farkla: İstanbul seçimini kazanan yine İmamoğlu
Sonraki Haber
Seçimin tablosu – Abdulmelik Ş. Bekir