Ana SayfaGüncelErdoğan’dan seçim mesajı

Erdoğan’dan seçim mesajı

HABER MERKEZİ – AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen İstanbul seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bizim için her seçim, aziz milletimize hesap verdiğimiz bir imtihandır ve milletimizin iradesi her zaman, her şeyin üstündedir” dedi.

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen İstanbul yerel seçimlerinde CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçilmesinin ardından bir seçim mesajı yayımladı.

Mesajında ‘milli irade’ vurgusu yapan Erdoğan, “Bizim için her seçim, aziz milletimize hesap verdiğimiz bir imtihandır ve milletimizin iradesi her zaman, her şeyin üstündedir” ifadelerini kullandı.

“23 Haziran Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçim sonuçlarının öncelikle İstanbulumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bir kez daha tecelli etmiş, sağlam temellere oturan demokrasimiz yine kazanmıştır.”

MHP’ye teşekkür

MHP ile yaptıkları ittifaka da değinen Erdoğan’ın açıklamasında şöyle denildi:

“Cumhur ittifakının ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz. Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz İstanbul’u taşıyacak daha çok hedefimiz var.”

Erdoğan ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP ile AKP vekil ve seçmenlerine de teşekkür etti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Yargıtay, 16 yaşındaki çocuğu öldüren polisin cezasını 'fazla' bularak bozdu
Sonraki Haber
Bodrum'da kaderine terk edilen 2300 yıllık bir tarih: Myndos Kapısı