Ana SayfaGüncelİBB Başkanı İmamoğlu mal varlığını açıkladı

İBB Başkanı İmamoğlu mal varlığını açıkladı

HABER MERKEZİ – Yenilenen İstanbul seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu kendisinin, eşinin ve babasının mal varlığını açıkladı.

23 Haziran’da yenilenen seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu kendisinin, eşinin ve babasının mal varlığını açıkladı.

İmamoğlu’nun basın bürosu aracılığıyla yapılan açıklamada “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce Sayın Binali Yıldırım ile katıldığı ortak yayında ailesinin malvarlığını şeffafça açıklayacağını duyurmuştu” denildi.

İmamoğlu ailesinin mal varlığı

  • Mal varlığı listesinde İmamoğlu çiftinin Beylikdüzü, Balıkesir Edremit’te daire ve arsalardan oluşan toplam 4 milyon 841 bin TL değerinde 17 taşınmaz yer alıyor.
  • İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu’nun, Garanti ve Ziraat Bankası’ndaki iki hesabında toplam 1,5 milyon lira nakit parası, 841 bin lira değerinde pırlanta ve altını, 254 bin lira değerinde bir cipi bulunuyor.
  • Ekrem İmamoğlu; Avusturya’da yaşayan iş insanı arkadaşı Hüseyin Tütüncü‘ye 140 bin Euro, İmamoğlu İnşaat’a 250 bin lira (sermaye borcu), babası Hasan İmamoğlu’na 1 milyon 913 bin lira borçlu görünüyor.
  • İmamoğlu’nun hissesinin tamamına sahip olduğu SSB Gayrımenkul Şirketi’nden ise 3 milyon 603 bin lira alacağı var.
  • Ekrem İmamoğlu mal beyanında 2008 yılında edindiği 8 bin lira değer beyan ettiği Sigsauer tabancasına da yer verdi.
  • İmamoğlu’nun İmamoğlu İnşaat Şirketi’nde yüzde 60, SSB Gayrımenkul Şirketi’nde ise yüzde 100 hissesi var.
  • İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun mal beyanında ise İstanbul, Trabzon ve Balıkesir’in bazı ilçeleriyle Kuşadası’nda taşınmazları var.

İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun malvarlığı


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Foti Benlisoy: İstanbul seçimi, siyasi topografyada ‘tektonik kaymadır’
Sonraki Haber
Ruhani'den ABD'nin yaptırımlarına tepki: Utanmazca ve aptalca