Ana SayfaGüncelİmamoğlu: Atılan taklaları görüyorsunuz, ne yapacaklarını şaşırdılar

İmamoğlu: Atılan taklaları görüyorsunuz, ne yapacaklarını şaşırdılar

HABER MERKEZİ –CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, seçim yaklaştıkça iktidar kanadından gelen açıklama ve tutuma işaret ederek, “Ben, bu asimetrik ötesi taklaların biçimlerini hayatımda hiç görmedim. Ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını, ne söyleyeceklerini şaşırdılar” dedi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yalnızca 2 gün kalan seçime dair açıklamalarda bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri ile Şişli’de kahvaltıda buluşan İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerinin normal bir seçim olmadığını ifade etti.

“Adil bir seçime gidiyor değiliz” diyen İmamoğlu, centilmence bir yarıştan, eşit ve adil koşullarda yapılan bir seçimden söz edilemeyeceğini vurguladı.

23 Haziran seçimlerinin ‘asla ve asla Binali Yıldırım – Ekrem İmamoğlu mücadelesi’ olmadığını söyleyen İmamoğlu, “23 Haziran seçimleri kendi nefsinin peşine düşenlerle, milletinin hakkını arayanların mücadelesidir. Bu mücadelede Ekrem İmamoğlu’nun yanında olmak demek; doğrunun, adaletin, hakkın ve haklının yanında olmak demektir” diye konuştu.

Kendisine verilecek desteğin ülkede demokrasiyi, kardeşliği, barışı ve milletçe kucaklaşmayı desteklemek anlamına geldiğini belirten İmamoğlu, “Kazanan CHP olmayacak. Kazanan İstanbul olacak. Kazanan Türkiye demokrasisi olacak” dedi.

Seçim yaklaştıkça iktidar kanadından gelen açıklama ve tutumu da eleştiren İmamoğlu, “Özellikle son dönemde atılan taklaları hepiniz görüyorsunuz” dedi.

“Ben, bu asimetrik ötesi taklaların biçimlerini hayatımda hiç görmedim. Ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını, ne söyleyeceklerini şaşırdılar. Hangi konuya müdahale edeceklerini şaşırdılar.
“Bir yerel seçim yaşanıyor değil mi? Sözüm ona, onlara göre hukuka uygun bir yerel seçim. O zaman yerel seçim konuşun. Konuşmadıkları konu kalmadı.
“Bu sabah da benim olan diplomamla ilgili bir haber yapmışlar. Ama altını çizelim, olan diplomamla ha… Şu ciddi mevzunun ortasında bunları konuşmayalım, 23 Haziran’dan sonra bol bol güleceğiz.
“Ya bu kıyamet niye? Ne var bu İstanbul’da? İBB’de ne var? Sizi ne rahatsız ediyor? Kimin elinden neyi alıyoruz?”

İmamoğlu, sözlerini, “Her şey çok güzel olacak” sözleriyle noktaladı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Evli olduğu kadını öldüren Tolga Demirbozan'ın cezasında 'takdir indirimi'
Sonraki Haber
Kapanan şirket sayısı yüzde 49 arttı