Ana SayfaToplumsal CinsiyetKadın Emeği Festivali 28 Haziran’da başlıyor

Kadın Emeği Festivali 28 Haziran’da başlıyor

HABER MERKEZİ – Çankaya Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kadın Emeği Festivali Sertab Erener’in konser vereceği açılış etkinliği ile 28 Haziran’da başlayacak.

Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak için verdiği mücadele kapsamında Türkiye’nin ilk ‘Mor Bayraklı’ yerel yönetimi olarak anılan Ankara’nın Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kadın Emeği Festivali 28 Haziran’da başlıyor.

Eşitlikçi bir toplumun geliştirilmesi, var olan eşitsizliklerin giderilmesi, kadın emeğinin görünür kılınması ve ürünlerin pazardaki yerini alabilmesi amacını taşıyan festival kapsamında 28 Haziran günü saat 20.00’de Sertab Erener konser verecek.

Yaklaşık 500 kadın, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’ndaki stantlarda, ahşap eşyalardan çantaya, keçe işlerinden kaktüse, takıdan örgü bebeklere kadar kendilerinin yaptığı pek çok ürünü satışa sunacak.

Festival, 29 Haziran Cumartesi saat 12.00’de festival etkinlikleriyle devam edecek, sonrasında ise 13.30’da Canan Anderson, 16.30’da İstanbul Girls Orkestra ve 20.00’de Serenad Bağcan konserleri gerçekleştirilecek.

30 Haziran Pazar günü de saat 12.00’de başlayacak etkinlikler, 13.30’da İlknur Yakupoğlu, 16.30’da Ankara Modern Orkestrası ve 20.00’de Kalben konseri ile sona erecek.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İstanbul Modern’den sinemada "fanatizm" seçkisi
Sonraki Haber
TÜİK verileri: İşsizlik oranı Mart'ta da yüzde 14'ün üzerinde