Ana SayfaGüncelKen Loach’un yeni filmi ekonomik kriz üzerine: “Sorry We Missed You”

Ken Loach’un yeni filmi ekonomik kriz üzerine: “Sorry We Missed You”

HABER MERKEZİ – “I, Daniel Blake”in yönetmeni Ken Loach, yeni filmi “Sorry We Missed You”da ekonomik sıkıntılarla boğuşan insanların gündelik yaşamına ışık tutuyor. 22 Kasım’da vizyona girecek filmden yeni fragman yayınlandı.

İzleyicisini kendi hayatları ve sınıf çatışması üzerinden sorgulamaya iten usta yönetmen Ken Loach, yeni filmi “Sorry We Missed You”, dünya prömiyerini geçtiğimiz ay 72. Cannes Film Festivali’nde yaptı.

Film, Altın Palmiye için yarıştığı festivalde eleştirmenler ve sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Senaryosunu Paul Laverty’nin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone ve Katie Proctor gibi isimler yer alıyor.

Filmin yapımcılığını ise Loach’un diğer projelerinde de bir araya geldiği Rebecca O’Brien üstleniyor.

“Sorry We Missed You”, 2008 ekonomik krizinden sonra borca batan ve o zamandan beri finansal mücadele veren Ricky ve ailesini konu alıyor.

Ricky’nin eline yepyeni bir minibüs geçmesinin ardından kendi teslimat şirketlerini kurmaya karar veren aile için ufukta ekonomik bağımsızlık ihtimali belirebilir gibi görünüyor.

Usta yönetmenin bir kez daha Britanya’da ekonomik sıkıntılarla boğuşan insanların gündelik yaşamına ışık tuttuğu yeni filmi, Türkiye’de 22 Kasım’da vizyona girecek.

Filmden yayınlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


Kaynak: FilmLoverss

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Bir kadını darp ederek alıkoyan ağabeyi tutuklandı
Sonraki Haber
Otonom’dan: “Deleuze'den Sonra Feminist Teori”