Ana SayfaDünyaÜnlü futbolcu Neymar’a cinsel saldırı suçlaması

Ünlü futbolcu Neymar’a cinsel saldırı suçlaması

HABER MERKEZİ – Neymar, bir kadına otel odasında cinsel saldırıyla suçlanıyor. İddiaları reddeden ünlü futbolcunun iddiası ise ‘ilişkinin iki kişinin rızasına dayalı olduğu’.

Paris Saint-Germain’de (PSG) top koşturan Brezilyalı futbolcu Neymar, Instagram’dan tanıştığı bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddialarıyla gündemde.

Ünlü futbolcu Paris’te bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor.

Brezilya basınında yer alan habere göre ismini açıklamak istemeyen bir kadın, Neymar’ın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Brezilyalı kadın, Neymar ile Instagram’da tanıştığını, yıldız futbolcunun daveti üzerine 15 Mayıs tarihinde Paris’e seyahat ettiğini ve olayın orada yaşandığı öne sürdü.

Neymar ile bir otelde buluştuğunu belirten kadın, Brezilyalı futbolcunun sarhoş olduğu ve zorla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiği yönünde ifade verdi.

Olaydan iki gün sonra Brezilya’ya döndüğünü belirten kadın, kendi güvenliğinden korktuğu için bir süre sessiz kaldığını vurguladı.

Neymar’dan açıklama

Neymar ise iddiaları reddedip, yaşananları “bir komplo” olarak niteledi.

İlişkinin iki kişinin rızasına dayalı olarak yaşandığını öne süren futbolcu, adı açıklanmayan kadınla mesajlaşmalarını paylaştı.

Instagram hesabından 7 dakikalık bir video yayınlayan Neymar, 15 Mayıs’tan günler sonra yaptıkları WhatsApp mesajlaşmalarını paylaştı.

Tuzağa düştüğünü iddia eden ve bu olaydan ders çıkaracağını söyleyen Neymar, “4 duvar arasında bir kadın ve bir erkek arasında bir ilişki yaşandı. Ertesi gün ise aramızda hiçbir şey geçmedi. Umarım polise mesajlaşmaları okur ve neler yaşandığını görür” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Aşırı yağış karpuz verimini düşürdü, çiftçi borç batağında
Sonraki Haber
Mayıs'ta 242 üründen 97'sinin perakende fiyatı arttı