Ana SayfaGüncelYıldırım: İmamoğlu ile tartışmayı stüdyoda yapalım

Yıldırım: İmamoğlu ile tartışmayı stüdyoda yapalım

HABER MERKEZİ – AKP’nin İstanbul adayı Yıldırım, CHP’nin adayı İmamoğlu ile televizyonda yapacakları canlı yayın programının, belirli bir televizyon kanalı yerine bir televizyon stüdyosunda yapılmasını tercih ettiğini açıkladı.

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimi öncesi CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile yapılması planlanan canlı yayın programı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım program ile ilgili “Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbullulara, vatandaşlara duyurması daha doğru” dedi.

Kastamonu Belediyesi’ni ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldırım, AKP ve CHP’li yetkililerin planlanan programla ilgili detayları konuştuklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bununla ilgili iki partinin yetkilileri görüşme yapıyor, detayları konuşuyorlar. Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbullulara, vatandaşlara duyurması daha doğru. ‘Yok bu kanal oldu, şu kanal olmadı’ gibi tartışmalardan kurtulmuş olunur.
“Programı kimin yöneteceği konusu benim açımdan hiç fark etmez. Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar’ı tercih ederim ama başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah.”

Gazeteci Uğur Dündar da, Yıldırım’ın açıklamalarının ardından Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında, “Binali Bey’in durüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Rusya'da yolsuzlukları araştıran gazeteci tutuklandı
Sonraki Haber
Her yıl 400 binden fazla insan bozuk gıdadan yaşamını yitiriyor