Ana SayfaGüncelTrafikte hamile kadının aracına saldıran iki erkek tutuklandı

Trafikte hamile kadının aracına saldıran iki erkek tutuklandı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da trafikte hamile bir kadının aracına saldıran Hasan ve Hüseyin Sel, mahkemece tutuklandı. Öte yandan saldırganlardan birinin elini sıkan polis memuru görevden alındı.

İstanbul Pendik E-5 Karayolu’nda dün Hüseyin ve Hasan Sel, içinde hamile bir kadının da bulunduğu araca saldırdı.

Aracından inen Hüseyin Sel arkadaki sürücünün kapısını açmaya çalıştı.

Sürücü koltuğundaki erkek ise araçta hamile kadın olduğunu söyleyerek otomobilinin kapılarını kilitledi. Bunun üzerine aracın dikiz aynasını kıran Hüseyin Sel sonra da otomobilin üzerine çıkıp zıpladı.

Saldırının ardından araçtaki 7 aylık hamile kadın ve eşi polise giderek şikayette bulundu.

Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Hasan ve Hüseyin Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine geldi.

İfadesinde kadının hamile olduğunu bilmediğini ileri süren Hasan Sel, “Hamileyim diye bağırmasını araç camları kapalı olduğu için duymadım. Ağır tahrik altında böyle bir olay yaşandı. Bize küfür etmesinden ve aracımıza kasten verilen zarardan dolayı araç sürücüsünden davacı ve şikayetçiyim” dedi.

Sel ifadesinde olay sırasında üzerinde bulunan ruhsatlı tabancasını da kendi rızası ile polis merkezine teslim ettiğini de söyledi.

Hasan ve Hüseyin Sel savcılık ifadelerinin ardından ‘kaçma şüpheleri’nin kuvvetli olduğu gerekçe gösterilerek tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme Hasan ve Hüseyin Sel’in tutuklanmasına karar verdi.

Polis görevden alındı

Öte yandan saldırganın elini sıktığı görüntülerin paylaşılmasının ardından tepki çeken Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amiri görevden alındı.

Polis hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Previous post
Temelli: Faiz düşünce enflasyon düşmez, bunu sınavda yazan öğrenci sınıfta kalır
Next post
Şiddetle Mücadele Ağı: Dört ayda 418 kadın ve bin 716 çocuk şiddete uğradı