Ana SayfaGüncelBahçeli’den İYİ Partililere ‘geri dönün’ çağrısı, Akşener’den kahkahalı tepki

Bahçeli’den İYİ Partililere ‘geri dönün’ çağrısı, Akşener’den kahkahalı tepki

HABER MERKEZİ – MHP lideri Bahçeli İYİ Partililere “geri dönün” çağrısı yaparken, İYİ Parti lideri Akşener kahkaha attığı bir videoyla yanıt verdi. Akşener, AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben de “Yine ne dedin bu arkadaşa?” sorusunu yöneltti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinden ayrılarak İYİ Parti’ye geçen siyasetçilere geri dönmeleri için çağrı yaptı.

Bahçeli, yaptığı çağrıda 3-4 Ağustos tarihlerinde İYİ Parti’nin 4. Olağanüstü Kurultayı’nın yapılacağına işaret ederek, “Çağrım şudur: Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir” dedi.

Bahçeli, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Çağrım birliğe, beraberliğe, barışmaya ve heyecanla tokalaşmayadır” ifadelerini kullandı.

Akşener’den kahkahalı tepki

Bahçeli’nin çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener ise “kahkahalı video”yla yanıt verdi.

İYİ Parti’nin Twitter hesabından gülücük emojisiyle paylaşılan videonun altında Bahçeli’nin “Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İYİ Parti’nin Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır” ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/iyiparti/status/1156998554222780416

Akşener, Bahçeli’nin aynı ifadelerini ekleyerek yaptığı bir başka paylaşımda da AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben “Sayın Erdoğan, yine ne dedin bu arkadaşa?” sorusunu yöneltti.

İYİ Parti’nin TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Herkes soruyor neler oluyor diye. Kasım’da seçime hazırlanın” değerlendirmesinde bulundu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İstanbul ve çevresinde sağanak bekleniyor
Sonraki Haber
"Ticaret savaşları": Trump’tan Çin ürünlerine ilave gümrük vergisi