Ana SayfaGüncelBaşrollerde Scarlett Johansson ve Adam Driver var: “Marriage Story”den iki fragman birden

Başrollerde Scarlett Johansson ve Adam Driver var: “Marriage Story”den iki fragman birden

HABER MERKEZİ – Yönetmen koltuğunda Noah Baumbach’ın oturduğu, Scarlett Johansson ve Adam Driver’lı “Marriage Story”den iki fragman birden yayınlandı.

Noah Baumbach’ın, Ernst Lubitsch’in To Be or Not to Be’si, Howard Hawks’ın Twentieth Century’si ve Ingmar Bergman’ın Persona’sından esinlendiğini söylediği yeni filmi “Marriage Story”nin başrollerinde Scarlett Johansson ve Adam Driver var.

“Marriage Story”, bir aktris ile oyun yazarı eşinin sıkıntılı boşanma sürecini ve oğullarının velayetini kimin alacağı üzerine kurulu bir aile hikayesini anlatıyor.

Yönetmenin son filmi “The Meyerowitz Stories” gibi Netflix üzerinden yayınlanacak film, prömiyerini ise Toronto Film Festivali’nde yapacak.

Alan Alda, Ray Liotta, Laura Dern, Merritt Wever, Mark O’Brien, Julie Hagerty ve Azhy Robertson’ın Johansson ve Driver ikilisine eşlik ettiği film, Eylül ayında Netflix ekranlarında olacak.

PlayTuşu’nda yer alan habere göre filmden, bir boşanma hikayesini anlatması sebebiyle iki ana karakterin kendi bakış açılarına tanık olduğumuz iki fragman birden yayınlandı.

Fragmanları aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Previous post
Muğla'da orman yangını
Next post
Kontrolü kaybeden iktidar ve muhalefetin sorumluluğu – Abdulmelik Ş. Bekir