Ana SayfaGüncelKadıköy Sahaf Çizgi Festivali’ne geri sayım başladı

Kadıköy Sahaf Çizgi Festivali’ne geri sayım başladı

HABER MERKEZİ – Kadıköy Çizgi Sahaf Festivali 22-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği KADFEST Uluslararası Kadıköy Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan Çizgi Sahaf Günleri 22 Ağustos’da başlıyor.

Festival Moda’da bulunan İstanbul Kadıköy Lisesi ve Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’nin bahçesinde gerçekleşecek.

27 Ağustos’a kadar sürecek olan festival kapsamındaki etkinliklere saat 13.00-23:00 saatleri arasında açık olacak.

40 sahafın katılacağı festivalde Avusturya’nın ünlü Kunst Karikatür Müzesi yöneticisi Gottfried Gusenbauer, gazeteci ve çizgi roman uzmanı Didier Pasamonik, kartpostal koleksiyoncusu Sarkis Karamanuk ile Kahire ve Bulak baskıları kitap koleksiyoncusu Aly Abdelwahab Elsayed gibi sanatçılar yer alacak.

Festival kapsamında Cumhuriyet dönemi edebiyatının ilk korku romanlarından Dehşet Gecesi’nin yazarı Kerime Nadir’in de bir söyleşisi gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi’ne bağlı kültür merkezleri Barış Manço Kültür Merkezi (BMKM), Barış Manço Müze Evi, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Karikatür Evi, Gençlik Sanat Merkezi’nin yanı sıra Bayan Yanı gibi Kadıköy’deki özel mekanlar da hafta boyunca festival kapsamındaki sergilere ev sahipliği yapacak.




Önceki Haber
Mustafa Peköz: Suriye’de Kürt statüsü kaçınılmaz
Sonraki Haber
MSB: Afrin'deki TSK üssüne saldırıda iki asker yaralandı