Ana SayfaToplumsal CinsiyetMor Dayanışma’dan yaz kampı: ‘Karanlığa Karşı Umut Kadınlarda’

Mor Dayanışma’dan yaz kampı: ‘Karanlığa Karşı Umut Kadınlarda’

HABER MERKEZİ – Mor Dayanışma, ‘Karanlığa Karşı Umut Kadınlarda’ sloganıyla ülkenin dört bir yanından kadınları 23 Ağustos’ta Gönen’de başlayacak yaz kampında bir araya gelmeye çağırıyor.

Mor Dayanışma, 23-24-25 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaz kampı düzenliyor.

Dayanışmayı büyütmeyi hedefleyen ülkenin çeşitli illerinden kadınları buluşturacak olan kampta, müzik, film, spor, zumba, yoga gibi aktiviteler ve kitap, söyleşi, atölye tartışmaları gerçekleştirilecek.

“Karanlığa Karşı Umut Kadınlarda” sloganıyla yola çıkan Mor Dayanışma tarafından yapılan kampa çağrı metninde ise şu ifadeler kullanıldı:

“Kadın düşmanı rejimi inşa etmeye çalışan iktidarın, hezimete uğradığı 31 Mart-23 Haziran seçimlerinde; girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadık. Muhtar, belediye meclis üyesi, belediye başkan adayı kızkardeşlerimizle tartışmalar yürüttük, ortak bir yol yürümek için… Çünkü biliyorduk ki, yaşanabilir kentler ancak kadınların mücadelesi ve uğraşlarıyla olacak. Hayal ettiklerimizi gerçekleştiriyoruz.”

Dayanışma ve mücadeleyi büyütme çağrısı yapan kadınlar tarafından gerçekleştirilecek olan kampa dair ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İzmir Barosu, Valiliğin eylem yasağının iptali için dava açtı
Sonraki Haber
ABD'den kayyum atamalarına ilişkin ilk açıklama