Ana SayfaToplumsal CinsiyetAKP’li vekil Ünal’ın evinde çalışan Nadira Kadirova’nın şüpheli ölümü

AKP’li vekil Ünal’ın evinde çalışan Nadira Kadirova’nın şüpheli ölümü

HABER MERKEZİ – AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde çalışan Özbekistanlı Nadira Kadirova’nın, vekilin silahıyla intihar ettiği iddia edildi.

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara Çankaya’da bulunan evinde çalışan Özbekistanlı Nadira Kadirova’nın vekile ait silahla yaşamına son verdiği öne sürüldü.

Dün (25 Eylül) sabah saatlerinde meydana geldiği belirtilen olaydan bir gün önce Kadirova’nın arkadaşı Leyla’ya, cinsel tacize maruz bırakıldığını söylediği aktarıldı.

Şirin Ünal ise kadının ölümüne ilişkin “Yargı sürecinde konuşmak doğru olmaz” açıklamasını yaptı.

‘Ölümüyle ilgili şüphelerimiz var’

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan kadının ağabeyi Muhammet Ali Kadirova, “Kardeşimin intihar etmesini gerektirecek herhangi bir durum yoktu” dedi.

“Önümüzdeki günler üniversite sınavı için kursa başlayacaktı. Bildiğimiz kadarıyla Nadira saat 08.48’de milletvekili Ünal’a ait tabancayla kalbine ateş etmiş. Bilkent Hastanesi’ne kaldırılan Nadira kurtarılamadı. Rapora göre 09.50’de ölüm gerçekleşmiş. Kardeşim 4 yıldır Türkiye’de yaşıyordu. Herhangi bir sorunu da yoktu. Bu intihar olayı bizi şaşırttı. Ayrıca Adli Tıp’taki işlemleri milletvekilinin devreye girmesiyle jet hızıyla tamamlandı.”

Muhammet Ali Kadirova, kardeşinin ölümüyle ilgili önemli şüpheleri bulunduğunu ve Adli Tıp’taki işlemlerin hızla yapıldığını ve kendilerine intiharla ilgili hiçbir bilgi verilmediğini de söyledi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan ABD'de: Halkım soruyor, 'F-35 ne oldu, hani gelecekti, niye gelmedi?'
Sonraki Haber
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi