Ana SayfaGüncelErdoğan: Trump’la görüşmemiz ihtimal dahilinde

Erdoğan: Trump’la görüşmemiz ihtimal dahilinde

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda ABD Başkanı Trump ile bir görüşme gerçekleştirmesi ihtimali olduğunu söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada gündemdeki konulara değindi.

Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda ABD Başkanı Donald Trump ile Suriye konusunda bir görüşme gerçekleştirmesinin ihtimal dahilinde olduğunu söyledi.

Erdoğan, Rusya ve İran’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleşecek üçlü zirvede ağırlıklı olarak İdlib’deki gelişmeleri ele alacaklarını söyledi.

“İdlib’deki gelişmelerde de gözetleme noktaları dahil olmak üzere bunlardaki gelişmeler ve buradaki terör örgütleriyle verilen mücadele, bunları ele almak suretiyle bu süreci devam ettireceğiz.”

Cumhurbaşkanı, Diyarbakır Kulp’ta yedi kişinin yaşamını yitirdiği patlamaya ilişkin ise “Ne olursa olsun bu mücadelemizi yılmadan devam ettireceğiz. Sonunda inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ordusuyla, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik güçleriyle bu işten galip çıkacaktır” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Dedesini TOMA ezmişti, zırhlı aracın çarptığı Efe de yaşamını yitirdi
Sonraki Haber
Çiçek Otlu tahliye edildi