Ana SayfaToplumsal CinsiyetEvli olduğu kadını ağır yaralayan korucu erkek serbest bırakıldı

Evli olduğu kadını ağır yaralayan korucu erkek serbest bırakıldı

HABER MERKEZİ – Mardin Midyat’ta yaşayan bir kadın, ‘merdivenden düştü’ denilerek ağır yaralı halde hastaneye getirildi. Ardından kadının evli olduğu koruculuk yapan Medeni isimli erkek tarafından darp edildiği öğrenildi. Gözaltına alınan erkek serbest bırakılırken, kadının yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Toptepe Mahallesi kırsalında oturan bir kadın, 4 Ağustos’ta ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

‘Merdivenden düştüğü’ söylenen kadın, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

DHA’nın haberine göre kadının vücudundaki izlerden şüphelenen doktorlar, polise haber verdi.

Bunun üzerine olay hakkında soruşturma başlatan polisler, kadının evli olduğu korucu Medeni A. tarafından darp edildiğini öğrendi.

Kadının ailesinin ihbarıyla jandarma tarafından gözaltına alınan Medeni A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Vücudunda çok sayıda morluk ve kafatasında çatlak oluşan kadın ise hala yoğun bakım ünitesinde tedavi altında.

Beyin travmasını atlatamayan kadının kardeşi Abdurrahman Bakır, ablasını komalık eden Medeni A.’nın serbest bırakılmasına tepki gösterip, “Tutuklanması için ablamın ölmesi mi gerekiyor?” dedi.

‘Ablam ikinci Emine Bulut olmasın’

Bakır, Medeni A.’nın çocuklarına da şiddet uygulayarak tehdit ettiğini anlattı:

“Ablam, şiddet görünce köydeki akrabaların yanına gidip, eşini şikayet ediyor ama kimse onu dinlemeyince evine geri dönüyor. Köyde ablamın delirdiği yalanını yayıyor. Eşi, önce ablamı çocuklarının gözünün önünde sonra da onları dışarı çıkarak darp ediyor. Çok kötü şekilde başını ayaklarının altına alıp yere çarpıyor, tekmeliyor, şiddet uyguluyor.
“Sonra ‘Merdivenden düşüyor’ diye hastaneye kaldırıyor. Hastanedeki görevliler şüphelenince dayak yediği anlaşılıyor ve jandarmaya haber veriyorlar. Jandarma kardeşimin kocasını gözaltına alıyor ama sonra serbest bırakıyor. Ablamın ikinci Emine Bulut olmaması için eşinin tutuklanmasını istiyorum.”

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Diyarbakır’ yanıtı: Seçilmiş belediye başkanıyla görüştüm
Sonraki Haber
Almanya'daki eyalet seçimlerinde aşırı sağcı AfD oylarını artırdı