Ana SayfaGüncelMartin Scorsese’yle Al Pacino’yu ilk kez bir araya getiren film: “The Irishman”

Martin Scorsese’yle Al Pacino’yu ilk kez bir araya getiren film: “The Irishman”

HABER MERKEZİ – Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Martin Scorsese imzalı “The Irishman”den yeni bir fragman ve dört yeni görsel yayınlandı.

Martin Scorsese’nin yeni filmi “The Irishman”, Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci ve Harvey Keitel gibi usta isimleri oyuncu kadrosunda barındırmasıyla bu yılın en heyecanla beklenen filmleri arasında.

Martin Scorsese’yle Al Pacino’yu ilk kez bir araya getiren filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Bobby Cannavale, Ray Romano, Jesse Plemons, Anna Paquin, Stephen Graham ve Jack Huston gibi önemli isimler de yer alıyor.

Robert De Niro’yu gençleştirmek için pek çok sahnede CGI teknolojisinin kullanıldığı filmin senaryosunu Schindler’s List, Gangs of New York ve American Gangster gibi filmlerin senaristi olan Steve Zaillian kaleme aldı.

FilmLoverss’ın haberine göre “The Irishman”, International Brotherhood of Teamsters adlı işçi sendikasında memur ve aynı zamanda mafya suikastçisi olan Frank Sheeran’ın hayatını anlatıyor.

JFK suikasti ile Teamsters işçi sendikasının lideri Jimmy Hoffa’nın öldürülmesi konularına da değinecek olan film, Charles Brandt’ın ‘I Heard You Paint Houses’ kitabından uyarlanmış.

Dünya prömiyerini 27 Eylül’de, 57. New York Film Festivali’nin açılış filmi olarak yapacak film, 1 Kasım’da ABD’de vizyona girdikten sonra, 27 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

Yeni fragman ve görseller

“The Irishman”den yeni bir fragmanın yanı sıra dört yeni görsel de yayınlandı.

Yayınlanan bu yeni görsellerle filmde aynı karaktere farklı dönemlerde hayat verebilmesi için CGI teknolojisi kullanılarak gençleştirilen Robert De Niro’nun farklı dönemlerde nasıl görüneceğini görme şansı yakalıyoruz.

Fragman ve görseller şöyle:





Önceki Haber
Gazi’de polis kurşunuyla öldürülen Kerem ve Erkul'un davası: Dosyaya giren görüntüler yanlış zamandan
Sonraki Haber
Ilısu Barajı'nın hedefindeki Oymataş Köyü sakinleri: Göç etmek istemiyoruz