Ana SayfaGüncelSıradan bir aşka sıra dışı bir bakış: “Ordinary Love”

Sıradan bir aşka sıra dışı bir bakış: “Ordinary Love”

HABER MERKEZİ – Liam Neeson ve Lesley Manville’in başrollerini üstlendiği “Ordinary Love”, sıradan bir aşkın sıra dışı öyküsünü anlatıyor. Toronto Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan filmden ilk fragman yayınlandı.

“Ordinary Love”, dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde 44. Toronto Film Festivali’nde yaptı.

Kuzey İrlandalı tiyatro yazarı Owen McCafferty‘nin senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Lisa Barros D’Sa ve Glenn Leyburn ikilisi oturuyor.

Sıradan bir aşka sıra dışı bir bakış sunan filmin sinopsisi şöyle:

“Joan ve Tom uzun yıllardır evlidir. İlişkilerinde ancak bir ömrü beraber geçiren çiftlerin sahip olabileceği bir rahatlık vardır. Şefkat ve mizahla gösterilen derin bir sevgiyle bağlı olmanın getirdiği bir rahatlık.
“Ancak Joan’a meme kanseri teşhisi koyulunca takip eden tedavi süreci çiftin ilişkisine yeni bir boyut kazandırır ve Joan’a bir şey olursa ne olacağı sorusuyla yüzleşmek zorunda bırakır. Ordinary Love; aşkla, hayatta kalmayla ve hayatın her birimizin önüne attığı epik sorularla ilgili bir film.”

Filmde; Joan’a Phantom Thread ile ilk Oscar adaylığını kazanan Lesley Manville hayat verirken, Tom’u ise son dönemde daha çok aksiyon filmlerinde gördüğümüz başarılı oyuncu Liam Neeson canlandırıyor.

“Ordinary Love”ın oyuncu kadrosunda Manville ve Neeson’a David Wilmot, Amit Shah, Esh Alladi gibi isimler eşlik ediyor.

6 Aralık’ta Britanya’da vizyona girecek olan filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Filmden yayınlanan ilk fragmanı ise aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


Bu haberi FilmLoverss’tan derledik.



Önceki Haber
Medyanın LGBTİ’ler ile ilişkisi üzerine
Sonraki Haber
Mekânsız oluş mu, mekânla oluş mu? – Esra Bilge