Ana SayfaGüncel4. Kadıköy Tiyatro Şenliği başlıyor

4. Kadıköy Tiyatro Şenliği başlıyor

HABER MERKEZİ – 4. Kadıköy Tiyatro Şenliği, 15 Ekim’de başlıyor. Bu yıl, yaşamını yitiren oyuncu Enis Fosforoğlu anısına gerçekleşecek şenlikte 17 yetişkin, 5 çocuk oyunu, 12 Seminer ve atölyeler var.

Bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Kadıköy Tiyatro Şenliği, 15 – 30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle Kadıköy Tiyatroları Platformu tarafından düzenlenen şenlik, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Enis Fosforoğlu anısına yapılacak.

“Kadıköy’de Tiyatro, Her Yerde Tiyatro” sloganıyla düzenlenecek şenliğin programında, 17 yetişkin, 5 çocuk oyunu, 4 seminer ve 8 atölye yer alıyor.

Şenlik 13 Ekim Pazar günü saat 14.00’de oyuncuların ve tiyatroseverlerin katılımıyla düzenlenen geleneksel yürüyüşle başlayacak.

Bu sene sloganı “Kadıköy’de Tiyatro, Her Yerde Tiyatro” olarak belirlenen şenlik yürüyüşü Kadıköy Mehmet Ayvalıtaş Parkı’nda başlayıp, Süreyya Operası önünde yapılacak müzik dinletisiyle son bulacak.

Şenlikte sahnelenecek olan tüm yetişkin oyunlarının biletleri 35, çocuk oyunlarınınkiler 25 TL olarak belirlendi. Atölye ve seminerlere katılım ise ücretsiz.


Kadıköy Tiyatro Şenliği’ne ilişkin ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
CANLI BLOG | Kuzey Suriye’ye yönelik askeri harekatın dördüncü günü
Sonraki Haber
"Charlie's Angels" yeniden beyazperdede