Ana SayfaGüncelBaşakşehir oyuncusunun asker selamına UEFA’dan soruşturma

Başakşehir oyuncusunun asker selamına UEFA’dan soruşturma

HABER MERKEZİ – UEFA tarafından Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin verdiği asker selamına ilişkin soruşturma başlatıldı. UEFA daha önce de Arnavutluk ve Fransa maçlarında futbolcuların olası siyasi provakasyon içinde oldukları gerekçesiyle soruşturma başlatmıştı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 24 Ekim’de gerçekleşen Avrupa Ligi 3. maçında Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin Wolfsberger ile oynanan maçta verdiği asker selamına ilişkin soruşturma başlattı.

Başakşehir kulübü oyuncuları İrfan Can Kahveci ile ilgili soruşturma başlatıldığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Paylaşımda “UEFA, futbolcumuz İrfan Can Kahveci’nin, Wolfsberger maçında attığı gol sonrası sevincindeki asker selamına soruşturma başlattı” denildi.

UEFA aynı zamanda, Arnavutluk ve Fransa maçlarında futbolcuların olası siyasi provakasyon içinde oldukları gerekçesiyle soruşturma başlatmıştı.

Euronews’ün haberine göre UEFA’nın resmi sitesinde yayınlanan yazılı açıklamada, “Türk oyuncuların, Arnavutluk ve Fransa maçlarındaki potansiyel politik ve provokatif hareketi nedeniyle bir müfettiş görevlendirilmiştir. İncelemenin sonucunda bilgi paylaşılacaktır” ifadeleri kullanılmıştı.

Previous post
Kayseri'de kadın cinayeti: Çiğdem Tokgöz öldürüldü
Next post
Kaos hala şanlıyor: Kaos GL 25 yaşında