Ana SayfaGüncelElif Çağlar Quartet 18 Ekim’de Arter sahnesinde

Elif Çağlar Quartet 18 Ekim’de Arter sahnesinde

HABER MERKEZİ – Türkiye’nin en yetenekli caz solistlerinden Elif Çağlar; piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu’ndan oluşan Elif Çağlar Quartet ile kendi bestelerini 18 Ekim’de Sevgi Gönül Oditoryumu’nda Arter sahnesine taşıyacak.

Caz solisti Elif Çağlar, 18 Ekim’de Arter’deki performansında dörtlüsüyle sahne alacak.

Arter Etkinlik Programı kapsamında gerçekleşecek konserde Elif Çağlar’ın; piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu ile birlikte oluşturduğu müzik dörtlüsü, Çağlar’ın kendi bestelerini Sevgi Gönül Oditoryumu’na taşıyacak.

18 Ekim Cuma akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek konserin biletleri Arter’den temin edilebilir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Elif Çağlar hakkında

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde caz kompozisyonu eğitimi alan Elif Çağlar, lisansüstü eğitimini Queens College bünyesindeki The Aaron Copland School of Music’te onur ödülüyle tamamladı.

Uluslararası İstanbul Caz Festivali, 2012 Bratislava Caz Günleri, 3. Priştine Caz Festivali, 2013 Lüksemburg Autumn Leaves Caz Festivali gibi birçok prestijli festivalde sahne alan Elif Çağlar’ın M-U-S-I-C albümü, Türkiye müzik tarihinde bir kadın caz vokalistinin tüm söz, müzik ve aranjmanlarını üstlendiği ilk albüm olma özelliği taşıyor.

Çağlar, daha önce Aaron Parks, Harish Raghavan ve Eric Harland gibi dünyaca ünlü caz müzisyenleriyle çalışmıştı.

Previous post
Musa Çitil’in şikayetiyle haklarında dava açılan yedi gazeteciye hapis istemi
Next post
ODTÜ Mezunlar Derneği’nde iş bırakma eylemi