Ana SayfaGüncelİstanbul’da sis nedeniyle vapur seferleri iptal edildi

İstanbul’da sis nedeniyle vapur seferleri iptal edildi

HABER MERKEZİ – İstanbul’da yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş, Kadıköy-Eminönü ve Üsküdar-Eyüp seferleri iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Ege bölgeleri için yoğun sis ve pus uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, kuzey, iç ve doğu kesimlerinin ise parçalı, yer yer de çok bulutlu olacağı belirtildi.

“Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karaman, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Sinop, Batman, Siirt, Ankara’nın kuzeyi ve Kastamonu’nun kıyı ilçeleri ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege bölgeleri ile Bolu ve Düzce çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.”

Öte yandan, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Vapur seferleri iptal

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş. de Boğaz’daki yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş, Kadıköy-Eminönü ve Üsküdar-Eyüp seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İBB, Haydarpaşa ve Sirkeci garları ihalesinden elendi; İmamoğlu'ndan açıklama
Sonraki Haber
Kadınlar ilk uzay yürüyüşünü gerçekleştirdi