Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye dokunulmazlık yanıtı

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye dokunulmazlık yanıtı

HABER MERKEZİ – CHP lideri Kılıçdaroğlu, hakkında dokunulmazlığının kaldırılması çağrısı yapan MHP lideri Bahçeli’ye “Dokunulmazlığımızı kaldırmazsanız namertsiniz” diyerek yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması çağrısı yapmıştı.

Bahçeli’nin bu çağrısı, MHP genel merkezinden ‘doktorların tavsiyesiyle istirahatine devam ettiği’ yönündeki açıklamanın ardından gelmişti.

Yaptığı yazılı açıklamada “CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır” diyen Bahçeli ayrıca, “CHP-HDP ilişkilerinin incelenmesi, CHP Genel Başkanı’nın suç teşkil eden fiili ve değerlendirmelerinin analiz ve araştırılması maksadıyla” bir komisyon görevlendirildiğini duyurmuştu.

MHP liderinin bu açıklamalarına Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi.

Partisinin Bolu’nun Abant ilçesindeki ‘kampı’nda açıklamalarda bulunan CHP lideri, Sakarya’daki tank-palet fabrikasının Katar ordusuna teslim edilmesiyle ilgili açıklamaları nedeniyle kendisini susturmak istediklerini savundu ve şunları dile getirdi:

“Bunları söylediğim için tehdit ediliyorum. Susturmaya çalışıyorlar. Dokunulmazlığımızı kaldırmak istiyorlar. Dokunulmazlığımızı kaldırmazsanız namertsiniz.”

Kılıçdaroğlu, “Arkası gelecek şimdilik bu kadar. Hepsini birden söylemeyeceğim” diyerek sözlerine son verdi.


Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması çağrısı, CHP’den tepki

Previous post
Irak’ta neler oluyor ve neden? - Seyit Evran
Next post
Valilik yasağının ardından: KHK’liler engellemeye rağmen HDP'de bir araya geldi