Ana SayfaGüncelAkşener’den Albayrak’a ‘ekonomi’ tepkisi: Damat bey, haddini bil

Akşener’den Albayrak’a ‘ekonomi’ tepkisi: Damat bey, haddini bil

HABER MERKEZİ – Ekonomideki kötü gidişatı eleştirenlere yönelik sözleri dolayısıyla Bakan Albayrak’ı hedef alan İYİ Parti lideri Akşener, “ Damat bey, haddini bil. Kayınpeder kıyağıyla oturduğun makamı yeterince işgal ettin” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ekonomideki kötü gidişatı eleştirenlere yönelik sözlerine sert tepki gösteren Akşener, “Kendisine göre ekonomide işler iyi gitmiyor diyenler damat beye göre teröristmiş” dedi ve ekledi: “Damat bey, haddini bil.”

“Kayınpeder kıyağıyla oturduğun makamı yeterince işgal ettin. Ay sonunu getiremeyen vatandaşıma terörist diyemezsin.
Yarım kilo kıymayla 4 çeşit yemek yapıp, evlatlarımın hali ne olacak diyen analara terörist diyemezsin.
“Her annenin ciğerini yakan 4 yıllık üniversite mezunu evlatlara iş bulman gerekirken, ciğeri yanan analara terörist diyemezsin. O makamın görevi gençlere istihdam yaratmaktır.”

Sözlerini “Dalgacıların şahı ekonominin başında oturuyor” diye sürdüren İYİ Parti lideri, “Geçen gün damat beye sokakta ne olacak halimiz diye soruyorlar. Damat bey ‘petrol ve doğalgaz bulmak için gemiler gönderdik. He bir bulalım siz o zaman görün’ dedi. Karikatür komedyenlerine ekonomiyi teslim ederseniz olacağı budur” diye konuştu.

Albayrak ne demişti?

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada, “Birileri çıkacak, isimlerinin başında ekonomist, profesör yazan ama bu ülkeye zarar vermeye çalışan, nereye hizmet etmeye çalıştığı, hangi tabloları çizerek, milleti korkutmaya, Türkiye aleyhinde bir algı oluşturmaya çalışan bu kişilerin, terör eylemlerinde gördüğümüz ekipten farkı yok” demişti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
AB’den Türkiye’ye sondaj yaptırımı, Ankara'dan sert tepki
Sonraki Haber
İşveren, tazminatsız işten çıkardığı kadını yaraladı