Ana SayfaGüncelBakırköy’de biri çocuk üç kişinin cansız bedeni bulundu

Bakırköy’de biri çocuk üç kişinin cansız bedeni bulundu

HABER MERKEZİ – İstanbul Bakırköy’de bir evde Delen ailesinin biri çocuk üç ferdinin cansız bedeni bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı olay yerinde siyanür tespit edildiğini duyururken, İstanbul Başsavcılığı yaptığı açıklamada “Babanın aşırı borçlarından ötürü bunalıma girdiği değerlendiriliyor” ifadesine yer verdi.

İstanbul’un Bakırköy ilçesinin Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Sokak’ta bulunan bir evde, sabah saatlerinde biri çocuk üç kişinin cansız bedeni bulundu.

Olay yerine sevk edilen polisler yoğun güvenlik önlemi aldı.

Kaymakamlık: Siyanür tespit edildi

Bakırköy Kaymakamlığı’ndan olaya ilişkin yapılan açıklamada “Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk üç kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır” denildi.

Yazılı yapılan açıklamada dairedeki koku nedeniyle AFAD ekiplerinin sevk edildiği belirtilerek, “Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, “Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Başsavcılıktan açıklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da şüpheli ölüm vakasıyla ilgili yaptığı açıklamada, soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, “ikametgahında ölü olarak bulunan Ali Delen’in babası ve Zübeyde Delen’in eşi konumunda bulunan Bahattin Delen’in aşırı borçlarından ötürü girdiği bunalımın etkisiyle, eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiğinin değerlendirildiği” belirtildi.

Açıklamada, Bahattin Delen’in, Kuyumcukent’teki iş yerinde altın ticaretiyle uğraştığı ve birtakım internet siteleri üzerinde kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı kaydedildi.

İstanbul ve Antalya’da da yaşanmıştı

İstanbul’un Fatih ilçesinde, dört kardeş 5 Kasım Salı günü kapısına “Dikkat siyanür var” yazılı not astıkları evlerinde ölü bulunmuştu.

48 yaşındaki Cüneyt Yetişkin, 54 yaşındaki Oya Yetişkin, 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin ve 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin’e yapılan ön otopside, kardeşlerin siyanür içtikleri ortaya çıkmıştı.

Antalya’da da 8 Kasım günü, 36 yaşındaki baba Selim Şimşek ile 38 yaşındaki anne Sultan Şimşek’in çocukları 9 yaşındaki Ceren ile 5 yaşındaki Ali Çınar’ın cansız bedenlerini bulunmuştu.

Geride mektup bırakan ailenin evinde de siyanür bulgusuna rastlanmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kayyum atanan Nusaybin'in HDP'li eşbaşkanı Semire Nergiz'e tahliye
Sonraki Haber
Artan intihar vakalarının ardından bakanlık araştırma komisyonu kurdu