Ana SayfaÇalışma YaşamıEmilia Clarke: ‘Game of Thrones’da çıplak sahneler için baskıya uğradım

Emilia Clarke: ‘Game of Thrones’da çıplak sahneler için baskıya uğradım

HABER MERKEZİ – ‘Game Of Thronesda rol almış olan oyuncu Emilia Clarke, bazı çıplak sahnelerde oynamak istemediğini ancak yapım şirketinin “Hayranları hayal kırıklığına uğratırsın” diyerek kendisini zorladığını açıkladı.

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Kraliçe Daenerys Targaryen’ı (Khaleesi) canlandıran oyuncu Emilia Clarke, sette yaşadığı zorlukları anlattı.

Dax Shepard’ın Armchair Expert adlı podcast yayınına katılan Clarke, çıplak sahnelerde yer almak istemediğini söylemesine rağmen dizinin yapımcılık ekibi tarafından bu sahnelere zorlandığını söyledi.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre kendisine “Hayranları hayal kırıklığına uğratırsın” denildiğini aktaran Clarke, şunları anlattı:

“Rolü kabul ettikten sonra bana metinleri gönderdiler. Okuduktan sonra ‘Bit yeniği bu, işte’ dedim. Çünkü oyunculuk okulunu yeni bitirmiştim. 23 yaşındaydım. Daha önce hiç böyle bir film setinde bulunmamıştım.
Game of Thrones’tan önce iki sette bulunmuştum. Bir anda kendimi onca insanın önünde çıplak buldum. Ne yapmam gerektiğini, benden ne beklediklerini bilmiyordum. Onların ne istediğini, kendimin ne istediğini bilmiyordum.”

Jason Momoa ile ilgili görsel sonucu

“Tuvalete gidip ağlıyordum, sonra dönüp sahneyi çekiyorduk” diyen Clarke, dizide Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa’nun kendisini rahatlattığını söyledi.

Momoa’nın çekimlerde kendisine çok yardımcı olduğunu belirten Clarke, “Bana hep ince davrandı, sakinleştirdi. Çekimlerde ‘Kız titriyor, bir sabahlık getirebilir misiniz?’diyordu” diye konuştu.

Clarke bunları söylerken, Momoa’nın, Game of Thrones‘un başlamasından bir yıl sonra 2011’de tepki çeken bir açıklama yapmıştı.

Momoa, “Bilim kurgu filmlerinde oynamayı çok seviyorum. Çünkü yapabileceğiniz çok şey var. Güzel kadınlara tecavüz etmek” gibi demiş, tepkilerin ardından Instagram’da özür mesajı yayımlamıştı.

Previous post
Grup Yorum'un açlık grevindeki iki üyesine tahliye, başsavcılıktan itiraz
Next post
Gazeteci Caruana Galizia cinayeti: 2 yıl sonra yeni bir gözaltı