Ana SayfaGüncelEsra Erol hakim karşısına çıktı, koruması gazeteciyi tehdit etti

Esra Erol hakim karşısına çıktı, koruması gazeteciyi tehdit etti

HABER MERKEZİ – “Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek” suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan sunucu Esra Erol hakim karşısına çıkarken, Erol’un koruması ise duruşmayı takip etmek isteyen gazeteciyi tehdit etti.

Sunucu Esra Erol hakkında özel bir televizyon kanalında yaptığı programda, bir kişinin fotoğraflarını izinsiz yayınladığı gerekçesiyle dava açıldı.

Erol’un ‘özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

Duruşmaya sanık Esra Erol ile avukatı katıldı.

Savunmasını yapan sanık Erol’un, hakkındaki suçlamaları reddederek beraatini istedi.

Mahkeme, Esra Erol’un duruşmalara gelme zorunluluğunun ortadan kaldırarak eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Korumasından gazeteciye tehdit

Sputnik’in haberine göre duruşma öncesinde davayı takip etmek için gelen bir gazeteci ise Erol’un koruması tarafından “Duruşma salonuna girerseniz farklı muamele görürsünüz” denilerek tehdit edildi.

Gazetecinin salondan çıkarıldığı da aktarıldı.

Öte yandan duruşma esnasında adliyenin güvenlik görevlileri ‘gizlilik kararı’ olduğu iddiasıyla basın mensuplarını salona sokmadı.

Basın mensuplarının görüntü almaması için Esra Erol arka kapıdan çıkarılırken, dosyada ise gizlilik kararı olmadığı belirtildi.

Previous post
Soylu: Biz kimsenin DEAŞ mensubunun oteli değiliz
Next post
İstanbul Maratonu nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak