Ana SayfaGüncelGuy Ritchie’nin yeni uyarlaması “Cash Truck”ın oyuncu kadrosu belli oldu

Guy Ritchie’nin yeni uyarlaması “Cash Truck”ın oyuncu kadrosu belli oldu

HABER MERKEZİ – Los Angeles’a yüz milyonlarca dolar taşıyan bir zırhlı araç şirketinde işe giren H adlı bir erkeğin hikayesinin birden fazla karakterin bakış açısından anlatılacağı Guy Ritchie’nin “Cash Truck” filminde Jason Statham, Holt McCallany, Scott Eastwood, Jeffrey Donovan, Laz Alonso ve Josh Hartnett gibi oyuncular oynayacak.

Fransalı yönetmen Nicolas Boukhrief’in 2004 yapımı Le convoyeur, Vigilante adlı bir zırhlı araç şirketinde işe giren bir güvenlik görevlisinin buradaki çalışanların arasına karışıp onları daha yakından tanıyarak planını hayata geçirmek için doğru anı beklemesini anlatıyordu.

Filmin başrollerinde Albert Dupontel ve Jean Dujardin gibi oyuncular vardı.

Britanyalı yönetmen Guy Ritchie, Boukhrief’in filmini Cash Truck adıyla yeniden uyarlıyor.

Ritchie’nin uyarlamasında her hafta Los Angeles’ın dört bir yanına yüz milyonlarca dolar taşıyan bir zırhlı araç şirketinde işe giren H adlı gizemli bir erkeğin hikayesini birden fazla karakterin bakış açısından anlatılacak.

Oyuncu kadrosu belli oldu

Holt McCallany / Mindhunter dizisi.

Filmin başrolünde daha önce Stock and Two Smoking Barrels (Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana, 1998), Snatch (Kapışma, 2000) ve Revolver’da (Tabanca, 2005) yönetmen ile çalışan Jason Statham ve Mindhunter dizisiyle adından söz ettiren Holt McCallany yer alacağı açıklanmıştı.

FilmLowerss’in Variety’e dayandırdığı haberine göre oyuncu kadrosuna Scott Eastwood, Jeffrey Donovan, Laz Alonso ve Josh Hartnett gibi oyuncular da dahil oldu.

Bu ay içinde Londra’da başlanacak filmin çekimlerinin bir bölümü de Los Angeles’ta yapılacak.

“The Gentlemen” 2020’de gösterime girecek

Öte yandan Guy Ritchie’nin bir uyuşturucu baronunun hikayesini anlattığı The Gentlemen filminin ise 2020’nin ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant, Colin Farrell gibi isimleri bir araya getiren filmin post-prodüksiyon sürecini tamamlamak üzere.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Diyarbakır'da ev baskınları: HDP'li belediye meclis üyeleri gözaltında
Sonraki Haber
Jeffrey'nin Türkiye ziyaretinde son durak Dolmabahçe Ofisi'ydi