Ana SayfaEğitimHrant Dink Vakfı’ndan ‘Yeni Bir Söylem Eğitmen Eğitimi’

Hrant Dink Vakfı’ndan ‘Yeni Bir Söylem Eğitmen Eğitimi’

HABER MERKEZİ – Hrant Dink Vakfı, ‘Yeni Bir Söylem ve Diyaloğa Doğru’ projesi kapsamında 5-8 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da ‘Bir Arada Yaşam için Yeni Bir Söylem Eğitmen Eğitimi’ gerçekleştirecek. Eğitime son başvuru tarihi 5 Kasım.

Hrant Dink Vakfı, ‘Yeni Bir Söylem ve Diyaloğa Doğru’ projesi kapsamında ‘Bir Arada Yaşam için Yeni Bir Söylem Eğitmen Eğitimi’ gerçekleştirecek.

Proje, Türkiye’de bir arada yaşama imkanını güçlendirmek için medya, kamu ve sivil toplum sektörleri arasındaki işbirliğini artırmayı, Suriyelilere yönelik ayrımcılığı ve ayrımcı söylemleri sorgulamayı ve farklılıklara saygılı, yeni bir söylemi desteklemeyi amaçlıyor.

Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen proje, Hrant Dink Vakfı’nın yürütücülüğünde, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Hayata Destek Derneği ve Sabancı Üniversitesi ortaklığında yürütülüyor.

5-8 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek eğitim; kamu, medya ve sivil toplum sektörlerinin çalışanları bir araya gelme ve deneyimlerini paylaşma fırsatı bulacağı eğitim; insan hakları ilke ve değerleri, ayrımcılık ve ayrımcılıkla mücadele yöntemleri, göç farkındalığı, mülteci hakları, ilkeli habercilik, nefret söylemi ve alternatif söylem konularını içeren oturumların yanı sıra eleştirel düşünme, aktif dinleme ve iletişim, sunum teknikleri gibi katılımcıların eğitmenlik becerisi edinmelerini hedefleyen oturumlardan oluşacak.

Eğitime katılacak olanların ulaşım, konaklama ve yemek masrafları program tarafından karşılanıyor.

Eğitime son başvuru tarihi 5 Kasım.


Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Türkmenistanlı bir kadın İstanbul'da gittiği karakolda darp edildi
Sonraki Haber
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 10 ayda altı cinsel taciz ve saldırı şikayeti yapıldı