Ana SayfaGüncel“Hunters”: Al Pacino ve Logan Lerman Nazi avcılarını canlandırıyor

“Hunters”: Al Pacino ve Logan Lerman Nazi avcılarını canlandırıyor

HABER MERKEZİ – Jordan Peele’ın yapımcısı olduğu, Al Pacino ve Logan Lerman’ın Nazi avcılarını canlandırdığı Amazon dizisi “Hunters”tan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Amazon, dikkat çekici yapımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizilerden biri olan “Hunters”, önümüzdeki yıl Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

Get Out ve Us ile adından söz ettiren Jordan Peele’ın yapımcılığını üstlendiği “Hunters”, izleyicileri 1977 yılının New York’una götürüyor.

FilmLoverss’ın haberine göre dizi, ABD’de yüzlerce Nazinin yaşadığını keşfeden ve Nazilerin yeni bir soykırım planı hazırladıklarına inanan bir grup Nazi avcısının hikayesini anlatıyor.

Hunters’ın başrollerinde usta oyuncu Al Pacino ile Logan Lerman yer alıyor.

Lerman, dizide büyükannesini öldüren kişileri bulmaya çalışırken Nazi avcılarına katılan Jonah Heidelbaum karakterine hayat veriyor. Pacino ise onun akıl hocasını canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler ise şöyle: Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker ve Lena Olin.

David Weil’ın yaratıcısı olduğu dizinin ilk bölümünü Alfonso Gomez-Rejon yönetti.

Henüz net bir yayın tarihi açıklanmayan diziden yayınlanan ilk tanıtım fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.




Önceki Haber
Bir OHAL hikayesi: Panoptikonda ‘Gizli Emir’i beklerken
Sonraki Haber
Gökkubenin altındaki büyük kaos – Raúl Zibechi