Ana SayfaGüncelTarantino’nun 2019’daki favori filmi: “Crawl”

Tarantino’nun 2019’daki favori filmi: “Crawl”

HABER MERKEZİ – Usta yönetmen Quentin Tarantino, bu yıl izlediği en iyi filmin “Crawl” (Ölümcül Sular) olduğunu söyledi.

Dünya prömiyerini Cannes’da yapan yeni filmi “Once Upon a Time… in Hollywood” (Bir Zamanlar… Hollywood’da) ile gündemdeki yerini koruyan Quentin Tarantino, 2019’daki favori filmini açıkladı.

Her yıl izleyip beğendiği filmleri açıklayan usta yönetmen Taratino, bu yıl en sevdiği filmin adını da şimdiden verdi.

Tarantino, Sam Raimi’nin yapımcılığını üstlendiği gerilim filmi “Ölümcül Sular”ın (Crawl) büyük bir hayranı olduğunu belirtti.

Crawl, ABD’nin Florida eyaletinde kategori 5 seviyesindeki kasırga sırasında babasını kurtarmaya çalışırken kendisini su baskınına uğramış bir evde timsahlarla tutsak kalmış halde bulan bir kadının hikayesini anlatıyor.

Türkiye’de 12 Temmuz’da vizyona giren filmin başrollerinde Kaya Scodelario ve Barry Pepper yer alıyor.

Independent’ın haberine göre Deadline muhabiri Pete Hammond’a konuşan Tarantino, filmin 2019’da en beğendiği yapım olduğunu söyledi.

Pete Hammond şöyle yazdı:

“Tarantino olanca heyecanıyla bana bu yıl şimdiye kadar en sevdiği filmin -kulaklarınıza inanamayacaksınız- Crawl olduğunu söyledi. Evet doğru, yönetmenliğini Alexandre Aja’nın yaptığı, Paramount’un QT’nin Temmuz’da vizyona giren filminden birkaç hafta önce gösterime soktuğu kasırga içindeki timsah filmi.”
Previous post
İstanbul'da bir erkek birlikte olduğu kadını vurdu
Next post
Erdoğan: Siyasetle sporun iç içe geçmesinin affedilir yanı yok